Historie

Ergolift is opgericht in 1999 door een groep enthousiaste mensen die in de markt van gevelliften reeds actief waren.
Vanuit Apeldoorn werd het bedrijf gestart en groeide al gauw uit naar een leverancier van dakwagens, gevelladders en valbeveiliging.
Inmiddels is Ergolift uitgegroeid tot een onderneming met ca. 20 medewerkers die zich dagelijks bezighouden met gevelliften.
Begin 2017 is Ergolift overgenomen en geïntegreerd met Stameta Staphorst (Staphorst Metaal) die reeds jaren de productie van nieuwe installaties verzorgde.
Vanuit Staphorst wordt nu landelijk de service en montage verzorgd van nieuwe en bestaande installaties. Onze buitendienst medewerkers opereren vanuit heel Nederland om dicht bij onze afnemers te zijn.


Fabricage en engineering

Ergolift ontwerpt, tekent en berekent de installaties binnen eigen bedrijf en is hiermee in staat complexe situaties toch bereikbaar te maken.
Terugvallende geveldelen, zonnepanelen of een binnenzijde van een atrium is ons niet vreemd.
Omdat de installaties binnen de eigen onderneming wordt geproduceerd werken de kwaliteitscontrole, uitvoering en constructeurs dicht bij elkaar.
Als team wordt er trots gewerkt aan bijzondere installaties.


Service en onderhoud

Met een landelijke dekking verzorgt Ergolift dagelijks onderhoud service en reparaties aan gevelliften op verschillende gebouwen.
De nazorg op een nieuwe installatie, het nodige onderhoud en reparaties van alle merken installaties is daarmee aan Ergolift toevertrouwd.
Door de eigen fabriek en engineering zijn onderdelen die niet meer verkrijgbaar waren door Ergolift nog regelmatig gemaakt.
Graag staan wij ook gebruikers bij in het bedienen van een gevelonderhoudsinstallatie en te instrueren er op een goede manier mee om te gaan.